Alejandro_And£jar_WEB

ALEJANDRO ANDÚJAR

Escenografia

Llicenciat en Belles Arts per la Universidad Complutense de Madrid i en Escenografia per la RESAD. Va obtenir la Suficiència Investigadora per l’ETS d’Arquitectura de la Universidad Politécnica de Madrid. Ha realitzat escenografies i vestuari per a teatre i òpera. Ha treballat especialment amb Gerardo Vera (Madre Coraje de Bertolt Brecht, Platonov de Txèkhov, Rey Lear de William Shakespeare, Un enemigo del pueblo d’Henrik Ibsen, Divinas palabras de Valle-Inclán, La voz humana de Jean Cocteau i Francis Poulenc, Agosto de Tracy Letts, Maribel y extraña familia de Miguel Mihura, El cojo de Inishmaan de Martin Mcdonagh) i Alfredo Sanzol (Sí, pero no lo soy, Risas y destrucción, Días estupendos, Delicades, En la Luna, Aventura!, La calma mágica). També ha treballat, entre d’altres, amb Lluís Pascual, José Luis Gómez, Josep Maria Flotats, Pau Miró, Helena Pimenta, Carles Alfaro, Juan Carlos Martel i Pepe Bornás.

Anna_GÅell_WEB

ANNA GÜELL

Vestuari

Cursa estudis superiors d’Art Dramàtic en la especialitat d’escenografia a l’ Institut de Teatre de Barcelona. Ha realitzat el disseny de vestuari d’una llarga llista de muntatges, entre els que destaquen els dirigits per El Tricicle, Carme Portaceli o Paco Azorin, diverses sarsueles i óperes produïdes entre d’altres per el Gran Teatre del Liceu i Teatro de la Zarzuela de Madrid. També ha treballat per la companyia Víctor Ullate Ballet. En l’àmbit audiovisual participa a les mini sèries històriques 23F, Ciudad Neutral, Olor de Colònia, i a les pel·lícules de Cesc Gay Una Pistola en cada mano i Truman.

Carlos_Lucena_WEB

CARLOS LUCENA

Il·luminació

Ha treballat en diversos muntatges de Josep M. Mestres (Kràmpack, A l’est de qualsevol lloc, Enemic de classe, Ivonne, princesa de Borgonya, Negroni de Ginebra) i de Mario Gas (Un fràgil equilibri, La muerte de un viajante, Le Troyane, A Electra le sienta bien el luto, La Orestíada), i també amb els directors Marc Martínez (Le mani forti) i Sergi Belbel (Sóc lletja), entre d’altres. Amb T de Teatre ha treballat en els espectacles Com pot ser que t’estimi tant, dirigit per Javier Daulte, Aventura! dirigit per Alfredo Sanzol, Nelly Blue i Operació Moldàvia, dirigits per Marta Pérez.

Marta_PÇrez_WEB

MARTA PÉREZ

Ajudant de direcció

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1987), el 1995 va entrar a formar part de T de Teatre. A banda de participar en tots els projectes de la companyia, també ha dirigit Nelly Blue i Operació Moldàvia, tots dos muntatges interpretats per Albert Ribalta i Xavier Mira i escrits per tots tres. Ha treballat amb els directors de teatre Carol López, Esteve Ferrer, Josep Pere Peyró, Jaume Melendres, M. Casamayor, T. Vilardell i Federic Roda. En televisió ha treballat a Gran Nord, La Sagrada Família (Dagoll Dagoll), Dones d’aigua, Efectes secundaris, Crònica Negra, Plàstic, Hospital Central i El comisario. També ha participat en diverses pel·lícules, com ara La vida empieza hoy de Laura Mañá, Dones de Judith Colell, Nexus de Jordi Cadena, Cucarachas, de Toni Mora i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.